Primul oraş din România unde dacă nu vrei mergi cu autobuzul poţi merge cu vaporaşul la muncă - VIDEO

Postat la 02 septembrie 2017 1990 afişări

Acesta este primul oraş în care transportul public nu se rezumă doar pe pământ, ci şi pe apă. Proiectul a fost anunţat la finalul anului 2015 după finalizarea proiectului de amenajare a malurilor canalului.

Atunci, primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a declarat că în oraş va fi introdus, începând din primăvară (2016), al cincilea mijloc de transport în comun, şi anume vaporaşele care vor circula pe Bega.

 

"Este sarcina municipalităţii să achiziţioneze şapte vaporaşe. Ele vor fi folosite pentru transportul în comun, iar Timişoara va fi, cred, singurul oraş din România care va avea cinci mijloace de transport în comun: tramvaie, autobuze, troleibuze, biciclete şi aceste vaporette. Vaporettele vor circula de la venirea primăverii. Primele două vor fi recepţionate la sfârşit de ianuarie - început de februarie", a afirmat Nicolae Robu.

 

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/primul-oras-din-romania-unde-daca-nu-vrei-mergi-cu-autobuzul-poti-merge-cu-vaporasul-la-munca-video-16715092
16715092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.