Povestea omului care are succes pe barba lui. La propriu

Postat la 15 februarie 2017 206 afişări

O singură poză încărcată pe Instagram a fost suficientă pentru ca Isaiah Webb să devină celebru.

Povestea omului care are succes pe barba lui. La propriu

"Incredibeard",aşa cum s-a poreclit singur, postează fotografii cu barba sa uluitoare şi a ajuns la peste 150.000 de oameni care îi urmăresc activitatea zilnică, relatează Business Insider.

Totul a început atunci când Webb a decis să participe la un concurs organizat de Marc Jacobs, al cărui premiu era o excursie în Los Angeles şi o sesiune foto alături de unul dintre cei mai renumiţi fotografi americani. Iniţial, Webb a crezut că nu are nicio şansă dar a participat la îndemnurile prietenilor. "Am rămas pur şi simplu încremenit atunci când am aflat că preşedintele companiei m-a desemnat chiar el câştigător", povesteşte Webb.

Acela a fost momentul în care bărbatul a realizat că poate face bani de pe urma pasiunii sale. Atunci când a postat prima fotografie pe Instagram, bărbatul a fost chemat la Mashable, CNN şi multe alte publicaţii sau televiziuni pentru a da interviuri.

În prezent, "Incredibeard" foloseşte canalele social media pentru a vinde tricouri şi alte produse inspirate de barba sa.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/povestea-omului-care-are-succes-pe-barba-lui-la-propriu-16160863
16160863
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.