Pietrele preţioase colorate ameninţă supremaţia diamantelor albe

Postat la 21 noiembrie 2015 368 afişări

Pietrele preţioase colorate ameninţă supremaţia diamantelor albe

Pietrele preţioase colorate ameninţă supremaţia diamantelor albe, susţine casa britanică de licitaţii Bonhams, preţul lor crescând foarte mult în ultimii ani.

Exemple în acest sens sunt un diamant roz şi un rubin, Sunrise, vândute cu 15,9 milioane şi 30,3 milioane de dolari la o licitaţie la Sotheby’s ori un inel cu smarald vândut pentru echivalentul a 550.000 de dolari de Bonhams. Cumpărătorii sunt mai informaţi şi gusturile lor se schimbă, afirmă oficialii casei de licitaţii, citaţi de The Telegraph, tendinţă remarcată mai ales în cazul inelelor de logodnă, dar nu numai.

La rândul său, casa engleză producătoare de bijuterii şi ceasuri de lux Backes & Strauss susţine că atracţia pentru acest tip de pietre preţioase şi în special diamante colorate se datorează faptului că nu se găsesc două la fel, cumpărătorii având astfel siguranţa că poartă unicate.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/pietrele-pretioase-colorate-ameninta-suprematia-diamantelor-albe-14894245
14894245
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.