Operaţiile estetice devin tot mai căutate în perioada Crăciunului

Postat la 18 decembrie 2016 77 afişări

Operaţiile estetice devin tot mai căutate în perioada Crăciunului

O vizită la un salon de frumuseţe înainte de sărbători nu mai este suficientă pentru multă lume, care consideră că nu are altă soluţie decât să apeleze la operaţii estetice, scrie The Independent.

Motivul care determină diverse persoane să opteze pentru această soluţie îl reprezintă selfie-urile, care lasă să se vadă multe detalii pe care o fotografie de la distanţă nu le surprinde. Cum nu se poate să treci pe la un eveniment sau o petrecere de sărbători fără să-ţi faci un selfie, trebuie să te asiguri că arăţi cât mai bine în imagine. Se caută astfel injecţii cu botox, lifting facial şi operaţii de mărire de sâni, dar nu numai. Pe de altă parte, explică specialiştii care oferă asemenea tratamente, deoarece nu mai e ruşine să spui că ai apelat la aşa ceva, acum se poartă şi oferitul de operaţii şi tratamente estetice în dar de Crăciun, ca să arate şi prietenele bine în selfie-uri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.