Noua viaţă a ceasurilor vechi

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 27 septembrie 2015 507 afişări

Noua viaţă a ceasurilor vechi

Reciclarea înseamnă pentru unii doar respectarea împărţirii deşeurilor pe categorii atunci când le aruncă, iar pentru alţii o adevărată artă, aceştia creând obiecte care fac deliciul colecţionarilor.

În această categorie se înscrie sculptoriţa şi pictoriţa americană Susan Beatrice, care foloseşte piese de ceasuri vechi şi bucăţi de bijuterii, dar şi alte materiale pentru a crea sculpturi miniaturale de animale reale (pisici, şoareci, căluţi de mare) sau creaturi fabuloase (dragoni, zâne) ori ceasuri de buzunar ce par desprinse dintr-un univers steampunk.

Piesele sunt unicate, susţine artista, care primeşte şi comenzi, cei care doresc putând solicita o piesă care să semene cu una deja confecţionată şi ajunsă la un client.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceasuri,
viata,
creare,
piese,
bijuterii
/arta-si-societate/lifestyle/noua-viata-a-ceasurilor-vechi-14752434
14752434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.