NERVERSEA 2018. Nume mari din muzica electronică vor concerta la cel mai aşteptat festival de pe litoralul Mării Negre. Anunţul în premieră al organizatorilor

Postat la 10 mai 2018 147 afişări

Armin van Buuren, Steve Aoki, Galantis, GTA, Jonas Blue, Kungs, Tujamo, Yellow Claw alături de The Script, John Newman, Scooter, Hardwell, Axwell&Ingrosso şi Steve Angello sunt doar câţiva dintre artiştii care vor urca, vara aceasta, pe scena principală NEVERSEA, au anunţat, joi, organizatorii.

NERVERSEA 2018. Nume mari din muzica electronică vor concerta la cel mai aşteptat festival de pe litoralul Mării Negre. Anunţul în premieră al organizatorilor

Cel mai aşteptat artist de fanii din România, Armin van Buuren, va participa, pentru prima dată la un concet pe litoralul românesc, la NEVERSEA, după ce a fost prezent la fiecare ediţie a festivalului UNTOLD.

„Armin van Buuren şi-a dorit să cunoască şi să guste şi din atmosfera celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA, astfel că în perioada 5-8 iulie, fanii îl pot vedea şi auzi live pe scena principală a festivalului NEVERSEA”, au anunţat, joi, organizatorii evenimentului.

Steve Aoki, Galantis şi Tujamo sunt alţi trei artişti aflaţi în topul preferinţelor fanilor festivalului NEVERSEA, care se va desfăşura pe o plajă din Cosntanţa.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.