Monstrul din sufragerie

Postat la 24 ianuarie 2016 275 afişări

Monstrul din sufragerie

După blana de urs din sufragerie, mobila cu blăniţă şi accesorii pufoase, nu mai era decât un pas până la piesele de mobilier şi decoraţiuni în formă de diverse vietăţi sau chiar monstruleţi, după cum o demonstrează creaţii recente.

Printre piesele de mobilier îmblănite care au atras atenţia în ultimii ani se numără canapeaua Cipria,  o creaţie a fraţilor Campana, care pare construită din pămătufuri supradimensionate de aplicat pudra, scrie The Telegraph, ori un fotoliu semnat Amy Sommerville, îmbrăcat într-un material ce te duce cu gândul la blana mamutului lânos.

Mai spectaculoase şi mai recente sunt însă creaţiile semnate de Porky Hefer şi fraţii Nikolai şi Simon Haas, aceştia din urmă activând sub denumirea de Haas Bros. Haas Bros s-au făcut remarcaţi pentru colecţia intitulată Afreaks, care constă din piese ce închipuie nişte ciuperci halucigonogene uriaşe, precum şi fotolii şi divane în formă de monstruleţi, acoperite cu materiale colorate şi mărgele, prezentată la evenimentul Design Miami din luna decembrie a anului trecut.

Sud-africanul Porky Hefer s-a axat pe o serie de fotolii suspendate ce amintesc de diverse vieţuitoare, printre care hipopotami (Grace Amphibious), balene ucigaşe (Fiona Blackfish) sau crocodili (Eugenie Crocodylus), cei care vor să se aşeze pe ele trebuind să stea în gura acestor animale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piese,
frati,
mobilier,
semnare
/arta-si-societate/lifestyle/monstrul-din-sufragerie-14982066
14982066
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.