Mic şi delicat

Postat la 27 martie 2016 65 afişări

Mic şi delicat

Nu toate obiectele mari sunt frumoase, par să afirme designerii şi producătorii, care încep să se orienteze spre obiecte de dimensiuni mai reduse realizate în serie mai mică.

Această tendinţă se poate observa, spre exemplu, scrie The Telegraph, în expoziţia unei asociaţii daneze de meşteşugari, Danish Cabinetmakers (producătorii danezi de dulapuri) de la Paris, ai cărei membri au fost primit sarcina de a confecţiona piese de mobilier cu dimensiunea de 60 pe 60 de centimetri care trebuie să fie mici şi delicate.

Tot mici şi delicate sunt şi piesele lansate de compania suedeză Smaller Objects, printre care se numără farfurioare pentru chei, ceşcuţe pentru espresso ori articolele create din porţelan şi teracotă de Reiko Kaneko, un designer japonez din Marea Britanie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/mic-si-delicat-15151852
15151852
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.