Mergeţi la Londra? Pregătiţi-vă să vorbiţi cu statuile (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 20 iulie 2014 66 afişări

Ca să-i înveselească pe londonezi şi pe locuitorii din Manchester, o organizaţie non-profit axată pe proiecte artistice, Sing London, s-a gândit să le dea glas statuilor importante ale oraşului, scrie The Telegraph.

Mergeţi la Londra? Pregătiţi-vă să vorbiţi cu statuile (VIDEO)

La proiect, care va fi lansat în 19 august, participă scriitori şi actori cunoscuţi ai Marii Britanii: primii scriu textele pe care statuile le vor rosti, iar cei din urmă le împrumută. Pentru a asculta ce au de spus statuile, trecătorii va trebui să activeze nişte marcaje speciale de lângă acestea cu ajutorul telefonului mobil.

Sing London "recidivează" cu acest proiect, după ce anterior a "învăţat" o serie de coşuri de gunoi din Londra să le cânte celor care le foloseau, pentru a-i răsplăti pentru grija faţă de curăţenia oraşului şi, bineînţeles, pentru a-i amuza.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/mergeti-la-londra-pregatiti-va-sa-vorbiti-cu-statuile-video-12944534
12944534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.