Lucruri la care trebuie să renunţi pentru a avea succes

Autor: Florin Casota Postat la 29 martie 2017 5122 afişări

Ca să ai succes trebuie să dobândeşti anumite lucruri, abilităţi şi, în acelaşi timp, trebuie să renunţi la altele. Mai jos sunt câteva lucruri la care trebuie să renunţi pentru a avea succes.

Lucruri la care trebuie să renunţi pentru a avea succes

Zdravko Cvijetic, fondatorul Zero To Skill, o platformă de coaching, scrie într-un articol pe site-ul Medium.com câteva dintre lucrurile care crede el că trebuie să renunţi ca să ai succes. Chiar dacă succesul reprezintă altceva în ochii fiecăruia, elementele enumerate mai jos se pot aplica tuturor, scrie Cvijetic.

1. Renunţă la stilul de viaţă nesănătos.

Pentru a realiza orice ai nevoie de un corp sănătos şi o minte limpede.

2. Renunţă la obiectivele pe termen scurt şi bucură-te de succes.

Trebuie să-ţi impui obiective pe termen lung din care să iasă obiceiuri sănătoase pe care să le faci zilnic. Nu mergi la sală să-ţi tonifici corpul înainte de plajă, ci mergi la sală pentru că îţi place, că vrei să faci asta.

Să nu-ţi fie frică să-ţi spui ideile, să nu-ţi fie frică de eşec şi să te bucuri de succes

3. Renunţă la scuze.

Asumăţi responsabilitate asupra vieţii tale. Realizând că doar tu eşti responsabil pentru direcţia în care se îndreaptă viaţa ta este şi înfricoşător, dar şi incitant. Scuzele te limitează şi nu-ţi permit să creşti pe plan personal sau profesional.

4. Renunţă să crezi în formula magică.

Nu există succes peste noapte. Succesul li se întâmplă oamenilor care cresc în fiecare zi, care muncesc în fiecare zi către acel obiectiv. Ar trebui să-ţi faci planuri, dar ar trebui să te concentrezi pe ce ai de făcut mâine.

5.Renunţă să fii perfect.

Nimic nu va fi perfect, indiferent de cât de mult încerci. Livrează apoi aduci îmbunătăţiri.

6. Renunţă la multitasking.

Oamenii de succes ştiu asta. Alege să faci un singuru lucru odată până când crezi ca e bine, indiferent dacă e vorba de o idee de business, conversaţie sau un antrenament.

7. Renunţă la oamenii toxici din viaţa ta şi renunţă la ideea de a fi plăcut de toată lumea.

Trebuie să te uiţi în jurul tău şi să vezi ce oameni ai împreajmă. Unii oameni au mai puţin succes şi vor să te tragă în jos la nivelul lor. Înconjoară-te de oameni de succes pentru a putea asipira la succesul lor.

Gândeşte-te la tine ca la un produs de nişă. Sunt foarte mulţi oameni care apreciază acel produs, dar vor fi şi alţii care nu apreciază acea nişă. Rămâi autentic!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
succes,
abilitati,
timp,
oameni,
refuz,
viata,
aplicare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.