La 25 de ani avea datorii de 70.000 de dolari, dar 10 ani mai târziu avea să ajungă milionar. Sfatul esenţial pentru cei care vor să economisească

Autor: Florin Casota Postat la 28 decembrie 2017 2508 afişări

La 25 de ani, Scott Alan Turner, era, după cum zice chiar el, un idiot în privinţa banilor şi aşa a reuşit să acumuleze datorii de 70.000 de dolari. La 35 de ani a devenit milionar fără a câştiga la loto sau să moştenească o avere, scrie Yahoo Finance.

La 25 de ani avea datorii de 70.000 de dolari, dar 10 ani mai târziu avea să ajungă milionar. Sfatul esenţial pentru cei care vor să economisească

Acum, Turner are 44 de ani şi spune că nu a luat măsuri extreme pentru a scăpa de datorie şi pentru a începe să câştige bani. A început să cheltuiască mai puţin, să nu mai dea banii pe lucruri de care nu are nevoie, a început să investească şi şi-a schimbat jobul.

El crede că oricine îşi poate schimba situaţia financiară. Iar cel mai important sfat al său pentru economisire este să-ţi pregăteşti prânzul de acasă. Sfatul e simplu, dar eficient.

"Tata avea prânzul făcut de acasă şi-l lua la serviciu în fiecare zi. Poate ieşea o dată la câteva luni în oraş să mănânce, însă foarte rar." Banii cheltuiţi pe masa luată în oraş în fiecare zi ar putea să-ţi aducă nişte economii serioase, crede Turner.

El recomandă oamenilor să facă mai multă mâncare duminica pe care apoi o poate lua la pachet de-a lungul săptămânii. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.