Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual

Postat la 30 octombrie 2017 287 afişări

Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual, după ce Anthony Rapp, actorul din ”Star Trek” şi ”Rent”, l-a acuzat pe că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când Rapp avea doar 14 ani. Celebrul actor a anunţat pe Twitter că a iubit femei şi bărbaţi, dar trăieşte acum precum un bărbat homosexual.

Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual

"Îi port un respect şi o admiraţie deosebite lui Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât oripilat să aud povestea lui. Sincer, nu îmi amintesc întâmplarea, s-ar fi întâmplat cu peste 30 de ani în urmă. Dar, dacă e să cred ceea ce spune, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi putut fi un comportament inadecvat, pus pe seama consumului de alcool şi îmi pare rău pentru sentimelele pe care spune că le-a purtat cu el în toţi aceşti ani”, a scris Kevin Spacey într-un mesaj publicat pe Twitter.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.