Johnny Depp cheltuia 30.000 de dolari pe lună doar pe vin

Postat la 25 octombrie 2017 1505 afişări

Cheltuielile actorului Johnny Depp fac un om obiţnuit să simtă cum îi creşte tensiunea: 2 milioane de dolari pe lună. Din aceştia 30 000 de dolari se duceau doar pe vin.

Johnny Depp cheltuia 30.000 de dolari pe lună doar pe vin

Pasiunea lui Johnny Depp pentru vin este deja notorie pentru fanii lui, mai ales că are şi un tatuaj cu înscrisul ”Wino Frever”. Iniţial era scris ”Winona Forever”, dar cum dragostea pentru celebra actriţă s-a stins, a hotărât să o marcheze pe cea căreia i-a rămas fidel: vinul. Nu doar tatuajul stă dovadă pasiunii sale, ci şi peştera pe care a amenajat-o în castelul său din Franţa.

Uitându-se pe facturile sale, ai putea spune că Johnny Depp a trecut de la stadiul de dragoste pentru vin la cel de obsesie. 30.000 de dolari cheltuiţi lunar pe sticle de vin sunt o dovadă că lucrurile au scăpat de sub control.

Citeşte continuarea pe www.gustarte.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.