Imaginile disperării în Venezuela. Oamenii s-au grăbit să cumpere ce a mai rămas pe rafturi

Postat la 11 ianuarie 2018 407 afişări

Sâmbătă, venezuelenii au luat cu asalt supermarketurile, pentru a cumpăra alimentele de bază, în contextul unei crize economice de proporţii, care a generat explozia sărăciei şi diminuarea stocurilor de hrană.

Imaginile disperării în Venezuela. Oamenii s-au grăbit să cumpere ce a mai rămas pe rafturi

Preşedintele ţării, Nicolas Mauduro, care pune problemele financiare ale Venezuelei pe seama preţurilor mici la petrol şi acuză un „complot american”, menit să-l înlăture de la putere, a ordonat ieftinirea alimentelor de bază, pentru a contracara hiperinflaţia de proporţii astronomice.

După reducerea preţurilor, venezuelenii au luat cu asalt magazinele, lăsând rafturile aproape goale. Maduro a fost criticat la sfârşitul anului trecut, după ce a mâncat un produs tradiţional în timpul unei transmisiunii tv, în ciuda sărăciei din ţara sa.

VEZI AICI IMAGINILE CU SUPERMARKETUL GOL

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.