Idei de afaceri: petreceţi toamna pe două roţi (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 27 septembrie 2014 641 afişări

Atunci când nu e vreme bună nici de plajă, nici de schi, cum ar fi toamna, merge foarte bine o vacanţă pe bicicletă în compania altor călători, astfel de excursii făcând parte din oferta unor agenţii de turism.

O posibilă alegere pentru o excursie pe două roţi poate fi Apulia, regiune din sudul Italiei organizată de Ciclismo Classico, sugerează Wall Street Journal. Călătoria include opriri la viile din zonă, întâlniri cu producătorii de ulei de măsline şi mozzarella, precum şi o masă pregătită de maestrul bucătar Michael Romano de la restaurantul Union Square Café din New York, care de altfel îi şi însoţeşte pe turişti.

O altă opţiune este cea oferită de Butterfield&Robinson, care combină o excursie pe bicicletă în Catalonia cu plimbări cu iahtul pe Mediterana, atunci când turiştii au obosit de atâta pedalat, precum şi vizite la muzee având ca ghizi experţi în lucrările lui Salvador Dali.

Tot în Europa, Great Exploration organizează o călătorie pe bicicletă de la Ljubljana (Slovenia) până la Veneţia, în Italia. Pe continentul american, opţiunile includ o excursie pe două roţi în parcurile naţionale Zion şi Bryce Canyon din Utah, organizată de TerraVelo Tours, cu cazare la corturi luxoase, mese preparate de maeştri bucătari şi servicii de masaj pentru relaxare.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-petreceti-toamna-pe-doua-roti-galerie-foto-13353111
13353111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.