Idei de afaceri: food court de ultimă generaţie (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 21 septembrie 2014 407 afişări

Loc de popas amenajat în orice mall care se respectă pentru clientul obosit şi mai ales cu poftă de mâncare după cumpărături, binecunoscuta zonă de restaurante numită "food court" începe să se transforme, adresându-se clienţilor pretenţioşi, scrie LA Times.

Idei de afaceri: food court de ultimă generaţie (VIDEO)

Numite acum "food halls", aceste restaurante de mall includ de regulă localuri care servesc hamburgeri din carne de vită hrănită cu iarbă, măcelării şi magazine de brânzeturi scumpe, gelaterii care vând îngheţata casei şi restaurante care nu fac parte dintr-un lanţ, conduse de maeştri bucătari cu renume, care încearcă să servească pe cât posibil specialităţi din produse locale.

Este cazul Grand Central Market din Los Angeles, o piaţă veche şi emblematică pentru oraşul californian, a cărei zonă de restaurante atrag numeroşi clienţi cu mixul său de oferte de mâncare mexicană, texană sau thailandeză, asezonate cu evenimente muzicale sau alte spectacole. Revista de specialitate Bon Appetit a plasat recent "food hall"-ul din Grand Central Market printre cele mai bune 10 restaurante noi din SUA.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-food-court-de-ultima-generatie-video-13315267
13315267
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.