Idei de afaceri: Fetiţele care fac bani din cosmetice

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 28 iunie 2014 550 afişări

O afacere începută la ideea unei fetiţe se promovează de minune cu ajutorul publicului-ţintă de aceeaşi vârstă, scrie Wall Street Journal.

Idei de afaceri: Fetiţele care fac bani din cosmetice

Willagirl, o companie de cosmetice pentru adolescente şi preadolescente, înfiinţată de Christy Prunier, fostă producătoare de la Hollywood, după ce fiica sa de 8 ani s-a plâns că nu găseşte produse adecvate vârstei sale, se promovează cu ajutorul micilor cliente, încurajate să devină reprezentante de vânzări pentru prietenele lor.

Spre deosebire de alte sisteme de vânzări piramidale, Willagirl nu impune reprezentantelor sale de vânzări să cumpere stocuri de produse, ci doar le pune la dispoziţie mostre pentru a le prezenta.

Agentele Willagirl organizează întâlniri cu prietenele la ele acasă, sub supravegherea mamelor, mulţumite că astfel fiicele lor învaţă cum se câştigă banii, primind comision din vânzări şi pentru recrutare de noi agente.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-fetitele-care-fac-bani-din-cosmetice-12852028
12852028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.