Idei de afaceri: eco-moda la purtător (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 26 ianuarie 2014 407 afişări

Eleganţa poate să fie şi ecologică, după cum ţin s-o demonstreze patru surori italiene care au creat o linie de genţi de damă şi poşete lucrate nici mai mult, nici mai puţin decât din hârtie.

Articolele de gama Uashmama par însă a fi confecţionate din piele, deşi sunt făcute din hârtie prelucrată astfel încât să fie rezistentă şi să nu se strice la spălat, călcat sau îndoit, scrie San Francisco Chronicle.

Idei de afaceri: eco-moda la purtător (GALERIE FOTO)

Gama Uashmama devine din ce în ce mai cunoscută în Europa şi Australia, datorită unui mare număr de magazine de modă ce o promovează. Articolele pot fi folosite ca genţi obişnuite pentru a ţine în ele obiectele pe care o femeie le ţine într-o geantă obişnuită.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-eco-moda-la-purtator-galerie-foto-11968133
11968133
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.