Idei de afaceri: consultanţă pentru construirea coteţului de găini (FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 24 noiembrie 2013 1502 afişări

Imaginile sau clipurile frumoase de pe diverse site-uri sau reţele de socializare îi fac pe mulţi, fie ei vedete sau oameni obişnuiţi, să-işi dorească o viaţă mai simplă, mai aproape de natură, dar nu toţi ştiu cum trebuie să procedeze pentru a-şi duce la îndeplinire dorinţa.

Ca atare, au apărut o serie de firme sau consultanţi care-i ajută pe cei dornici de revenirea la natură cu sfaturi sau servicii. În SUA există, astfel, asistenţi care se ocupă de diverse treburi din gospodărie, cum ar fi supravegherea instalării de stupi de albine şi construcţia de coteţe de găini, angajarea de personal care să spele ferestre sau să renoveze bucătăria ori administrarea casei de vacanţă.

Pentru cei care ţin să mănânce la micul dejun ouă de la găini din propria lor ogradă, există companii care oferă consultanţă în domeniu, de la alegerea celui mai bun loc de pe proprietate pentru construirea coteţului - care poate costa şi câteva mii de dolari, dacă se doreşte ca orătăniile să trăiască în lux - la selectarea găinilor care să-l populeze, alese din diverse rase astfel încât ouăle lor să aibă nuanţe diferite pentru ca proprietarii să ştie care dintre ele trage chiulul la ouat.

Bineînţeles, se poate opta pentru refolosirea unui lemn şi balamale vechi pentru coteţ ori utilizarea unei găleţi vechi de 100 de ani la adunatul ouălor.

Alte firme se ocupă de grădină şi se pricep să transforme un copac uscat într-o piesă frumoasă de mobilier pentru aceasta, ori aleg legumele şi pomii fructiferi de plantat şi sunt gata să ofere chiar şi reţete de conserve pentru iarnă.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-consultanta-pentru-construirea-cotetului-de-gaini-foto-11718425
11718425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.