Hotelul expatilor

Postat la 03 noiembrie 2008 52 afişări

JW Marriott, hotelul de cinci stele deschis in Bucuresti inca din 2000, este acum al romanilor, chiar daca in urma cu patru ani era condus de o echipa de 15 expati. Ultima mutare facuta in acest sens a fost numirea Catalinei Susan in functia de director financiar, in locul fostului director Samuel Manukyan, care a plecat in Armenia. Acum, singurii expati ramasi in fruntea JW Marriott sunt directorul general Kurt Strohmayer, bucatarul-sef si patiserul-sef. Catalina Susan si-a inceput cariera in Marriott International ca Assistant Controller in iunie 2000, facand parte din echipa de deschidere a hotelului. A adus cu ea experienta anterioara in hotelarie si in sistemul bancar.

Tot ea a fost printre primii romani "exportati" in compania Marriott odata cu numirea in functia de director financiar adjunct la hotelul Marriott din Varsovia, in perioada aprilie 2006 - mai 2007, cand a revenit la Bucuresti ca Senior Assistant Controller.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hotelul,
expatilor
/arta-si-societate/lifestyle/hotelul-expatilor-4074422
4074422
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.