High-tech pe pârtie (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 noiembrie 2014 153 afişări

Schiorului sau snowboarderului pasionat îi şade bine cu tehnologia, după cum încearcă s-o demonstreze gama variată de produse menite să-i uşureze practicarea acestor sporturi şi să-i sporească gradul de siguranţă.

Pe piaţă există deja ochelari speciali prevăzuţi cu mici ecrane încorporate în lentile pe care se afişează informaţii ca viteza de coborâre, numărul de sărituri, poziţia exactă pe hartă sau chiar şi prezenţa prin apropiere a unor prieteni ce poartă acelaşi model de ochelari, cum ar fi Oakley Airwaves sau Recon.

Au apărut şi rucsaci cu sistem de airbaguri care se umflă dacă posesorul este prins într-o avalanşă, permiţându-i să iasă la suprafaţă, cum sunt cei de la Ortovox. Alţi producători, ca Abom Inc, propun F-BOM, nişte ochelari de schi încălziţi care nu se aburesc, ajutând purtătorul să vadă mai bine traseul.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/high-tech-pe-partie-galerie-foto-13624908
13624908
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.