Harta hainelor la comanda

Postat la 06 octombrie 2008 43 afişări

Marii executivi de pe Wall Street sau din City sustin ca un bilet de intrare in lumea stralucitoare a marilor afaceri este un costum la comanda. In plus, unii sustin ca un costum adaptat la propria silueta poate amplifica si rezultatele financiare (indirect bineinteles). Revista Target a ales cinci dintre cele mai bune locuri pentru pasionatii de costume la comanda.

Turnbull and Asser (New York, Beverly Hills) Este locul preferat al pasionatilor de sic britanic din Statele Unite. Croitorii de la Turnbull and Asser iau 28 de masuri speciale si sunt atenti la obiceiuri precum modul in care clientul isi poarta ceasul. Materialele sunt aduse din toata lumea - bumbac din Egipt, lana din Scotia sau matase din China - si sunt disponibile in mai multe variante de tesatura.

Kilgour, Londra Perioada de asteptare pentru un costum la casa Kilgour din Londra este estimata la 6-8 saptamani. Motivul este cat se poate de simplu ? pentru un singur costum se lucreaza 80 de ore, iar croitorii adauga detalii precum buzunare interioare pentru telefoanele mobile sau butoni suplimentari pe maneca.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Harta,
hainelor,
la,
comanda
/arta-si-societate/lifestyle/harta-hainelor-la-comanda-4074404
4074404
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.