Geanta ca investiţie

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 mai 2016 211 afişări

Geanta ca investiţie

Tablourile şi sculpturile reprezintă o opţiune de investire a banilor, dar pentru unii adevăratele opere de artă sunt genţile de damă atent lucrate, în special cele de la Hermes, pentru care există un interes atât de mare încât şi casele de licitaţii au intrat pe fir.

Aşa se face că în luna iunie casa Christie’s va organiza o licitaţie la Hong Kong în cadrul căreia vor fi scoase la vânzare două genţi din gama Hermes Birkin, numite astfel după actriţa pentru care a fost creat primul model.

Cele două genţi sunt confecţionate din piele de crocodil de Nil, vopsite astfel încât să amintească de Munţii Himalaya, iar partea metalică din aur este încrustată cu 145 şi respectiv 245 de diamante. Casa Christie’s se aşteaptă să se vândă pentru circa 500.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitie,
vanzare
/arta-si-societate/lifestyle/geanta-ca-investitie-15385533
15385533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.