Filme live pe marele ecran

Postat la 26 februarie 2017 106 afişări

Pe marele ecran se pot proiecta şi filme live, susţine compania Manual Cinema, care încearcă să atragă spectatorii spre creaţiile sale, scrie LA Times.

Filme live pe marele ecran

Ca să le dea impresia spectatorilor că vizionează un film, Manual Cinema foloseşte în producţiile sale proiectoare, păpuşi de hârtie pe fundaluri transparente şi actori cărora li se vede numai silueta, respectând limbajul vizual caracteristic filmului şi o coloană sonoră live, cu intenţia de a-i face pe aceştia atenţi atât la producţie în sine, cât şi la modul în care este realizată.

Proiectele Manual Cinema sunt poveşti scurte special create pentru acest mod de prezentare, de către un grup de artişti, coregrafi şi muzicieni, care organizează spectacole în diverse oraşe americane.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.