Feng shui multimedia

Postat la 03 noiembrie 2008 53 afişări

Are o cariera legata de jocuri si crede in hainele "de afaceri" si bijuteriile feng shui - Andreea Allardin afiseaza o imagine business accesorizata cu elemente care imbie parca la visare...

Andreea Allardin, General Manager al Best Distribution, isi face aparitia in restaurantul Balthazar purtand cateva dintre obiectele preferate ? costumul business Reiss, brosa feng shui in forma de cal, telefonul Prada cadou special si geanta Furla, singura geanta neagra care a supravietuit dupa curatenia generala.

Desi conduce o afacere pe piata multimedia, domeniu care, de-a lungul timpului, si-a creat imaginea unui dress code mai lejer, managerul este adepta expresiei "dress for success". "Intru in contact cu bancheri, furnizori, clienti, niciodata nu m-as duce la o intalnire imbracata intr-un tricou. Practic, ma adaptez la persoanele cu care ma intalnesc, insa trebuie sa marturisesc si ca imi place stilul business, nu cred ca m-as vedea altfel", spune Andreea Allardin.

Managerul isi aminteste ca cel mai bun exemplu de stil a fost chiar sotul sau, francezul Michaal Allardin. "Stilul sotului meu mi-a atras atentia de acum zece ani, de cand l-am cunoscut, a fost primul moment in care am intrat in contact cu hainele business. Aveam 20 de ani si nu stiam nimic despre mediul de afaceri, dar mi-am spus ca asa trebuie sa ma imbrac si eu daca vreau o cariera in management."

Andreea Allardin spune ca imaginea personala a evoluat pe masura ce a urcat pe scara ierarhica. "In urma cu zece ani lucram intr-un magazin de muzica si film, Hollywood Music & Film Scala, ca shop manager. Atunci imi doream haine confortabile, in care sa ma simt bine pentru ca lucram 12-14 ore pe zi. Apoi am inceput sa cresc in cariera, iar garderoba s-a marit simultan. Treptat am descoperit hainele brandurilor internationale, dupa care am inceput sa apreciez si creatorii autohtoni." Managerul isi aminteste ca prima rochie si pereche de pantofi brand autohton le-a achizitionat in urma cu 8 ani, de la Ingrid Vlasov.

Piesele de rezistenta ale garderobei sale sunt costumele, pantofii si gentile. "La acest moment, in ceea ce priveste costumele si pantofii sunt fan Reiss, Gucci si Hugo Boss. La genti Furla si Prada cred ca domina in procent de 80%." Allardin a purtat la sedinta foto costumul preferat, Reiss, pe care l-a achizitionat in iunie de la Londra. "In acest costum am riscat la un moment dat mai mult decat de obicei si am castigat. In consecinta, de fiecare data cand il imbrac, imi da un tonus exceptional." Allardin spune ca acorda o atentie sporita parfumurilor. "De peste 8 ani sunt fan Versace si nu ma vad renuntand prea curand la aceasta marca."

Cat despre bijuterii, managerul spune ca fiecare trebuie sa aiba o poveste. "In urma cu doi ani, am inceput sa practic feng shui si de atunci caut bijuterii feng shui. Am foarte multe bijuterii in forma de animale (cai, broscute testoase, peste dragon) care au semnificatie in aceasta filozofie", spune privind la brosa in forma de cal de la reverul costumului.

"Insa piesa de rezistenta este verigheta. Mi-a luat doi ani sa o gasesc, imi doream ceva simplu, dar nu monoton. Am ales modelul acesta, care este realizat dintr-o combinatie de aur alb si aur galben si are doua diamante, iar pe interior am gravat un mesaj special."  Allardin spune ca postul de manager implica foarte multe calatorii de afaceri, in momentele de varf plecand din tara si de doua ori pe saptamana. Iar aeroporturile s-au transformat in destinatii de shopping. "Ultima data am fost in vacanta in Maroc si la Mykonos. Am zburat prin patru aeroporturi si in toate am punctat. Iar la Mykonos am descoperit niste haine absolut superbe. In acelasi timp, cand merg in Franta la socrii mei plec cu un singur bagaj si ma intorc in medie cu trei", povesteste Allardin care spune ca aproximativ 70% din garderoba este achizitionata peste hotare.

"Problema principala este ca nu prea am timp sa merg in magazinele de la noi. Daca ar fi non-stop, probabil ca as achizitiona mai multe din Romania."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Feng,
shui,
multimedia
/arta-si-societate/lifestyle/feng-shui-multimedia-4074441
4074441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.