Director fotograf

Postat la 06 octombrie 2008 132 afişări

Patricia Ilisiu este Director Clients & Markets pentru regiunea Balcani in cadrul companiei de consultanta si audit Deloitte Romania, care a inregistrat in anul fiscal 2007-2008 o cifra de afaceri de 30,8 milioane de euro. Ilisiu a "debutat" anul trecut in cadrul companiei Deloitte Romania, venind de pe postul de Life Science Industry expert in cadrul Deloitte Canada, unde a lucrat timp de trei ani. Ziua de lucru a managerului incepe la ora 9 si se termina dupa ora 19.00, iar in timpul liber pleaca cu aparatul de fotografiat in mana spunand ca "m-as putea ocupa de fotografie 16 ore pe zi". Pasiunea managerului, fotografia, a inceput din dorinta de a lua cu sine imagini si impresii din calatorii. Intre timp, a devenit un fel de a doua profesie, a avut expozitii, iar recent a realizat chiar un calendar cu propriile poze pentru Deloitte.

1. In dulap pastrez carti de specialitate si o poza de la evenimentul sponsorizat de Deloitte pentru omul de afaceri Jack Welch, de care personal sunt foarte mandra.

2. Pozele de pe perete, realizate de Patricia Ilisiu, peisaje in miniatura pe care le-am avut expuse la un concurs in Canada.

3. Poze cu oamenii ce urca si coboara pe scari rulante ce mi-amintesc de evolutia continua a lumii.

4. Poze care ma inspira precum cele cu New York in februarie, cand centrul orasului deprimat a fost animat de mii de "porti" portocalii. Central Park arata ca un imens aranjament Ikebana

5. Calendar Deloitte 2008 realizat in intregime cu pozele mele.

6. Laptop si telefon  Nu sunt dependenta de gadgeturile de birou, nu-mi iau laptopul dupa mine in concediu si, daca e posibil, prefer o vacanta intr-o zona neacoperita de telefonie mobila.

7. Cana O am cu mine de 10 ani si am purtat-o peste tot pe unde am fost. Formula chimica a cafelei de pe cana e reprezentativa pentru formatia mea de chimist (are un doctorat in chimie organica obtinut in Belgia).

8. Plantele din birou Imi place sa fiu inconjurata de lucruri care traiesc, iar cand am timp ma ocup si de gradinarit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Director,
fotograf
/arta-si-societate/lifestyle/director-fotograf-4074395
4074395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.