De ce oferă aceasta femeie TEREN GRATIS pasionaţilor de călătorii

Postat la 08 septembrie 2017 273 afişări

O femeie care a oferit un hectar de pământ călătorilor de pe Facebook ar putea fi pusă sub acuzare, relatează Daily Mail.

De ce oferă aceasta femeie TEREN GRATIS pasionaţilor de călătorii

Motivul este unul cel puţin bizar: femeia ar fi promis că va permite accesul pe teren celor care "vor face viaţa vecinilor un iad". Consiliul local din Kirtling, Marea Britanie a avertizat-o că trebuie să schimbe destinaţia terenului înainte de a invita străini să înnopteze acolo, dar femeia pare să îi ignore pe oficiali.

"Nimeni de aici din sat nu m-a ajutat vreodată", a povestit Linda Watson celor de la Daily Mail. "Sunt fericită să cedez pământul celor care vor să călătorească şi sper să le facă cât mai multe probleme celor din zonă."

Femeia deţine terenul de 17 ani, dar s-a mutat în Kirtling alături de partenerul său în urmă cu 4 ani. Ea a investit peste 70.000 de mii de lire sterline în amenajarea terenului şi a încercat să deschidă un mic business, dar autorităţile nu i-au oferit autorizaţiile necesare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.