Cuplul care câştigă mii de dolari pentru fotografiile pe care le publică pe reţelele de socializare

Autor: Georgiana Călin Postat la 29 aprilie 2017 386 afişări

La doar 26 şi 24 de ani, Jack Morris şi prietena lui, Lauren Bullen, câştigă sume de şase cifre doar din postările de pe Instagram. Tânărul cuplu, care călătoreşte în cele mai faimoase locuri din lume, promovează diverse branduri sau locaţii pe social media, arată Business Insider.

Cuplul care câştigă mii de dolari pentru fotografiile pe care le publică pe reţelele de socializare

Contul lor de Instagram a adunat de-a lungul timpului peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram. Morris, originar din Manchester, şi Bullen, născută în Australia, deţin blogul Do You Travel, cu acelaşi nume pe reţelele de socializare. Cei doi, care au mai puţin de un an împreună, s-au întâlnit în Fiji în deplasări de serviciu. Acum trăiesc împreună în Bali, Indonezia. „Ne-am înţeles atât de bine din prima zi încât am fost  inseparabili pe parcursul întregii călătorii. În ultima noapte petrecută în Fiji am rugat-o să călătorească  în Bali cu mine. Ea a acceptat şi de atunci am rămas împreună”, povesteşte Morris.

Morris a declarat că cel mai mult a câştigat 9000 de dolari pentru o singură postare pe Instagram, în timp ce Bullen a primit 7.500 de dolari pentru o singură fotografie. Morris a adăugat, însă, că nu va posta nimic pentru mai puţin de 3.000 de dolari.

Ideea a apărut în urmă cu ceva timp când Moris a constatat că Instagram ar putea fi o modalitate de a câştiga bani în plus, mai ales că economiile sale au început să scadă. Au început o afacere repostând imagini ale unor branduri de nişă din diferite conturi. Conturile sale au început încet-încet să crească şi, pentru a câştiga un capital consistent, a decis să le vândă pe toate înafară de cel pe care îl deţine în prezent. 

El a folosit banii pentru a continua să călătorească şi a început să posteze propriile fotografii din ce în ce mai multe pe site-ul său. Pe măsură ce baza sa de followeri a crescut, brandurile şi agenţiile turistice au început să-l abordeze şi să-i sponsorizeze munca. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.