Cum să combaţi poluarea cu cafea

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 iulie 2017 84 afişări

Dacă pentru boabele de cafea există o întrebuinţare, fructul care le conţine ajunge în general la gunoi, iar când anual se aruncă peste 20 de miliarde de kilograme de astfel de fruct, apare o problemă de mediu care s-ar putea rezolva măcar parţial, aşa cum încearcă să o demonstreze un fost director din cadrul Starbucks, Dan Belliveau, scrie The Independent.

Cum să combaţi poluarea cu cafea

Acesta a anunţat în urmă cu câţiva ani că a reuşit să obţină din pulpă uscată de fruct de cafea o pudră, aşa-numita făină de cafea, mai hrănitoare decât cea de grâu şi cu un conţinut mai mare de fibre, iar de atunci noul produs a ajuns să fie testat în lanţuri de cafenele ori folosit în compoziţia brioşelor la cantinele unor giganţi ca Google sau HSBC din Londra şi din Statele Unite.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cafea,
poluare,
continut

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.