Cum o femeie de afaceri din Vietnam a devenit miliardară datorită stewardeselor în bikini. Cum arată însoţitoarele de zbor - GALERIE FOTO

Postat la 25 februarie 2018 421 afişări

Nguyen Thi Phuong Thao a făcut primul milion la vârsta de 21 de ani din comerţul cu faxuri şi latex. La distanţă de aproape un sfert de secol, ea a devenit prima femeie miliardar din Asia de Sud-Est, iar unul dintre factorii care au contribuit este faptul că stewardesele din avioanele sale poartă costume inedite şi de multe ori sunt îmbrăcate doar în bikini, scrie Bloomberg.

Odată cu listarea la bursă a companiei, Thao va avea o avere estimată la 1 miliard de dolari, potrivit indexului Bloomberg.În prezent, potrivit Forbes, averea femeii a ajuns la 1,5 miliarde de dolari. Ea este prima femeie din Vietnam care  atinge acestă performanţă. Majoritatea averi sale provine din acţiunile de la compania aeriană, VietJet şi din acţiunile de la Dragon City, un proiect de dezvoltare imobiliară de 65 de hectare din Ho Chi Minh City. 

"Nu mi-am calculat niciodată averea. Eu mă concentrez pe găsirea ideilor care să ducă la creşterea companiei, cum să câştig o cotă de piaţă mai mare şi cum să măresc salariile angajaţilor", a declarat femeia de afaceri.

VietJet este cunoscută pentru stewardesele sale tinere şi frumoase ce poartă bikini la zborurile inaugurale către destinaţii exotice, cu plaje şi soare. Femeile chiar apar şi într-un calendar al companiei. "Nu ne deranjează asocierea cu bikini. Dacă asta face oamenii fericiţi, atunci şi noi suntem fericiţi", a spus ea.

"Trebuie să conduci şi să iei riscuri calculate. Ca o femeie de afaceri, eu am o responsabilitate de a contribui la dezvoltarea economiei şi să provoc schimbări pozitive în ţară şi în societate", a spus Thao.

VietJet Air efectuează zboruri către 47 de oraşe din ţară şi din restul Asiei. VietJet operează peste 300 de zboruri în fiecare zi şi are 45 de aeronave în flotă.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-o-femeie-de-afaceri-din-vietnam-a-devenit-miliardara-datorita-stewardeselor-in-bikini-cum-arata-insotitoarele-de-zbor-galerie-foto-17031944
17031944
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.