Cum au ajuns Beyonce şi Jay-Z să deţină un imperiu de 1 miliard de dolari

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 18 aprilie 2017 231 afişări

Cu o avere combinată de un miliard de dolari, putem spune că familia Carter a reuşit să construiască un imperiu.

Cum au ajuns Beyonce şi Jay-Z să deţină un imperiu de 1 miliard de dolari

De la serviciul de streaming Tidal, deţinut de Jay-Z, până la Parkwood Entertainment, compania de producţie fondată de Beyonce, nu mai încape dubiu că cei doi reprezintă unul dintre cele mai influente cupluri din Statele Unite.

Doar în 2016, soţii Carter au avut venituri de peste 107 milioane dolari. Beyonce, care a lansat recent cel de-al şaselea album solo "Lemonade", câştigă bani prin simpla prezenţă pe social media. După cum notează cei de la Time, o singură postare a artistei valorează 1 milion de dolari atunci când vine vorba de publicitate.

Jay-Z a cumpărat compania Tidal în 2015 pentru 56 milioane dolari; doi ani mai târziu, serviciul de streaming are o valoare estimată la 600 milioane dolari. Compania sa de management, Roc Nation, are clienţi precum Rihanna, Shakira sau vedete sportive ca Victor Cruz sau Kevin Durant.

Pe lângă compania Parkwood Entertainment, Beyonce mai deţine şi producătorul de echipament sportiv Ivy Park, ce comercializează produse cu valoarea cuprinsă între 30 şi 200 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.