Cum arată unul dintre cele mai luxoase avioane din lume. Un zbor costă 31.000 de dolari

Postat la 24 februarie 2017 246 afişări

Pentru unii, călătoria cu avionul nu este doar o necesitate, pentru a ajunge dintr-o parte a lumii în cealaltă, ci, mai degrabă, o adevărată plăcere.

Cum arată unul dintre cele mai luxoase avioane din lume. Un zbor costă 31.000 de dolari

Acesta este şi motivul pentru care există serviciile aeriene premium care oferă mai mult decât un zbor plăcut: o cameră de zi, un pat dublu, chiar şi un duş, sunt doar câteva dintre facilităţile puse la dispoziţie printr-unul dintre cele mai scumpe bilete de avion din lume, relatează gândul.info

The Residence este un serviciu premium oferit de compania aeriană Etihad. Cea mai scumpă opţiune furnizată de compania aeriană este, practic, o adevărată casă printre nori, cu o cameră de zi, un par dublu şi chiar un duş. Un bilet dus-întors de la New York la Abu Dhabi costă 31.000 de dolari pentru o persoană, iar pentru două preţul este de 41.000. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.