Cum arată casa de 160 de milioane de lire pe care familia Beckham vrea să o cumpere - FOTO

Autor: Georgiana Călin Postat la 12 decembrie 2016 429 afişări

Celebrul cuplu David şi Victoria Beckham a pus ochii pe o casă de 160 de milioane de lire sterline din Los Angeles. Denumită şi „The Manor”, luxoasa casă are, printre altele, 14 dormitoare, 27 de băi, o piscină şi un teren de tenis.

The Manor este cea mai mare casă din LA, fiind întinsă pe o suprafaţă de 4,6 acri şi având 123 de camere. Perechea Beckham, care s-au căsătorit în 1999, a creat o listă care să-i ajute să găsească o casă ce ar întruni toate nevoile celor patru copii, la fel ca Bel Air – de 24 milioane de lire-, reşedinţa familiei din Marea Britanie. 

 „The Manor are tot ceea ce caută familia Beckham” conform unei surse apropiate acestora. „Victoria şi David sunt atât de faimoşi încât nu caută un loc pentru a fi văzuţi, ci dimpotrivă”, adaugă acesta. Extravagata locuinţă include o sală de gimnastică, o alee de bowling, patru garaje a câte două maşini şi o parcare pentru 100 de maşini.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.