Cum arată camerele tinerilor de pe tot globul - GALERIE FOTO

Autor: Florin Casota Postat la 01 octombrie 2016 1220 afişări

John Thackwray, regizor şi fotograf francez, a călătorit de-a lungul pământului din 2010 până în prezent şi fotografiat 1200 dormitoare de-ale tinerilor (milenialilor) de peste tot din lume.

Totul a început la el în apartamentul din Paris, apoi a ajuns într-o călătorie prin Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia şi America de Sud. Proiectul este un fel de studiu vizual antropologic.

"Lumea se schimbă extrem de repede şi cineva trebuia să surprindă aceste elemente. În 20 de ani cred că aceste fotografii vor fi foarte valoroase", spune el, care a obţinut şi un contract pentru o carte numită "My Room: Portrait of a Generation".

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.