Cum a reuşit un fotomodel să ajungă una dintre cele mai bogate femei din America

Autor: Florin Casota Postat la 11 iunie 2016 906 afişări

Cum a reuşit un fotomodel să ajungă una dintre cele mai bogate femei din America

Kathleen Marie "Kathy" Ireland este o actriţă, autoare, antreprenoare şi fost fotomodel. Ireland a fost supermodel în anii 1980 şi 1990, iar acum a ajuns în lista Forbes a celor mai bogate femei din SUA. A reuşit să-şi construiască o avere de 420 de milioane de dolari, din vânzarea a peste 17.000 de produse cu licenţa Kathy Ireland Worldwide, potrivit Forbes.

Până la vârsta de 16 ani a vândut ziare când a fost văzută de un agent al agenţiei de modeling Elite. Din 1984 a apărut 13 ani la rând în paginile revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue, inclusiv de 3 ori pe coperta acesteia. Iar în 1993 şi-a lansat primul produs în colaborare cu Kmart, o linie de şosete. Tot atunci a înfiinţat şi compania Kathy Ireland Worldwide

Ireland a avut succes datorită faptului că a reuşit să adauce farmec unor produse banale precum: ventilatoare de tavan, pardoseli, saltele sau ferestre.  Aceasta şi-a asociat numele şi cu accesori de telefon mobil, cu produse de îngirjire a pielii. În 2015 a avut venituri de 2.5 miliarde de dolari, în comparaţie cu 2 miliarde obţinute în 2012.

În plus, Ireland a jucat în mai multe filme şi seriale şi deţine un business şi în industria muzicii,Sterling/Winters, cu care Whitney Huston are contract.

Kathy Ireland a lucrat inteligent şi a transformat fiecare oportunitate într-un brand. A moştenit câinii lui Elizabeth Taylor, iar la scurt timp a scos o colecţie de haine pentru animale de companie. 

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-a-reusit-un-fotomodel-sa-ajunga-una-dintre-cele-mai-bogate-femei-din-america-15464381
15464381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.