Cum a intrat în FALIMENT un personaj din Game of Thrones: mai avea doar 5 dolari în conturi şi a fost nevoie să îşi vândă casa pentru a supravieţui

Postat la 28 iulie 2017 9980 afişări

În aprilie 2013, Lena Headey a dezvăluit în timpul procesului de divorţ că mai are în contul bancar doar 5 dolari.

Cum a intrat în FALIMENT un personaj din Game of Thrones: mai avea doar 5 dolari în conturi şi a fost nevoie să îşi vândă casa pentru a supravieţui

Headey, deja vedetă la acel moment datorită rolului din Game of Thrones, intentase proces fostului soţ Peter Loughran pentru a primi o parte din suma de 46.000 de dolari pe care cuplul o primise de la stat ca urmare a unor recalculări de taxe.

Ea a declarat în timpul procesului că trăieşte de pe urma cardurilor de credit, încercând astfel să acopere cheltuielile sale şi a fiului său în vârstă de trei ani.

Judecătorul nu a fost însă convins, iar ca urmare a verdictului, Lena Headey a fost nevoită să îşi vândă casa pentru a-şi achita datoriile.

Astăzi, Lena Headey nu mai are grija banilor; în aprilie 2017, ea a semnat cu HBO unul dintre cele mai mari contracte din istoria televiziunii. Mai exact, alături de Emilia Clarke (Daenerys), Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) şi Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lanister) ea va primi 2 milioane de lire sterline pentru fiecare episod turnat.

"Game of Thrones este un serial a cărei popularitate a crescut de la un sezon la altul, iar unul dintre motivele pentru care fanii iubesc acest serial este faptul că este filmat în locaţii reale în diferite locuri de pe glob.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.