Cum a făcut un bărbat 1 milion de dolari vânzănd mărunţisuri pe stradă

Postat la 02 octombrie 2017 3990 afişări

Antreprenorii şi oamenii din vânzări caută întotdeauna modele de inspiraţie, iar unul dintre aceste modele este dat, cu siguranţă, de Joe Ades.

Cum a făcut un bărbat 1 milion de dolari vânzănd mărunţisuri pe stradă

Ades s-a născut în Manchester, Marea Britanie, în 1934. El a început încă de tânăr să lucreze ca vânzător stradal, mai întâi cu benzi desenate iar ulterior cu textile, bijuterii sau jucării.

După ce s-a căsătorit în 1956, având trei copii, Joe Ades s-a mutat în Australia şi apoi în Statele Unite. Primind o copie a cărţii London Labour and the London Poor, scrisă de Henry Mayhew, bărbatul a fost inspirat de modul în care era descrisă activitatea vânzătorilor stradali; prin urmare, el a început să vândă aparate de curăţat cartofi cu 5 dolari bucata în intersecţiile principale din New York.

Nu se ştie suma exactă câştigată de-a lungul timpului de Joe Ades, dar mai multe publicaţii vorbesc de peste 1 milion de dolari.

"Nu subestima o sumă mică strânsă zi de zi timp de 60 de ani" este lecţia pe care antreprenorii ar trebui să o ia de la Joe Ades.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.