Cu arta pe scări

Postat la 24 ianuarie 2016 90 afişări

Cu arta pe scări

Unii par hotărâţi să demonstreze că arta se poate expune oriunde, aşa cum procedează cei care şi-au transformat casele în galerii ori, mai nou, dacă locuiesc într-un apartament şi nu o casă, amenajează o galerie pe casa scărilor. Această din urmă soluţie a ales-o o americancă din Los Angeles, Sarah Lehrer-Graiwer, critic de artă, care a transformat casa scărilor dintre parcarea subterană şi spălătoria din clădirea unde locuieşte în galeria de artă Finley, scrie LA Times.

Până în prezent la Finley Gallery s-au expus instalaţii de lumină, picturi, înregistrări sonore şi obiecte ceramice. Publicul poate admira exponatele de pe o platformă montată în dreptul ferestrei care dă spre casa scărilor transformată în spaţiu expoziţional, fiind sfătuit să vină după apus pentru că atunci se poate vedea mai bine înăuntru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
casa,
transformare,
expunere,
galerie
/arta-si-societate/lifestyle/cu-arta-pe-scari-14982086
14982086
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.