Confesiunea unui angajat Apple: "De ce mi-a plăcut să lucrez cu Steve Jobs deşi m-a concediat de 5 ori şi m-a tratat oribil"

Postat la 16 noiembrie 2017 7500 afişări

"Cred că Steve Jobs m-a dat afară de vreo 5 ori. Prima dată a fost cea mai traumatizant pentru că mi-am dat seama că era ultima dată când urma să mai lucrez cu el", mărturiseşte Andy Cunningham, fostă angajată Apple şi autoarea cărţii "Get to Aha!: Discover Your Positioning DNA and Dominate Your Competition", pentru Business Insider.

Confesiunea unui angajat Apple: "De ce mi-a plăcut să lucrez cu Steve Jobs deşi m-a concediat de 5 ori şi m-a tratat oribil"

Steve Jobs a chemat-o într-un birou unde se afla alături de CFO şi i-a spus "o să te dau afară, cred că munca ta este foarte proastă şi o să ne oprim aici".

Cunningham spune că a fost şocată şi că "nu am plâns dar nu mai avea mult şi i-am zis «ok, dar imi datorezi 35.000 de dolari şi să vedem cum facem»". Jobs i-a spus că nu o să o plătească "munca ta nu este bună"

A plecat de acolo şi l-a sunat pe mentorul ei, Regis McKenna şi el i-a spus "Dacă vrei ca Steve Jobs să te plătească trebuie să-l convingi cu ceva". Ea s-a dus la el în birou şi i-a spus din nou că trebuie să-i dea banii pe care-i datorează la care Jobs a refuzat din nou, apoi ea a spus că trebuie să-i dea banii deoarece primeşte 30-40 de apeluri pe săptămână de la presă şi reporterii o întreabă cum e să lucrezi cu Steve Jobs. "Deocamdată le zic doar lucruri drăguţe", a zis Cunningham. "Mi-a dat banii imediat apoi, ceva mai târziu, m-a angajat din nou"

Steve Jobs se supăra foarte repede nu avea răbdare cu nimeni. Avea o viziune a ceea ce trebuia să faci şi dacă nu o făceai destul de repede sau cum trebuie atunci se enerva. Arunca cu obiecte în oameni, îi înjura, mărturiseşte autoarea care menţionează că  "pe unii dintre noi această atitudine ne-a făcut să tragem mai mult, să facem o treabă mai bună, dar pe unii această atitudine i-a distrus"

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.