Cine îi ia locul Iuliei Vântur şi va prezenta noul sezon al emisiunii Ferma vedetelor

Postat la 13 decembrie 2017 920 afişări

Noul sezon al show-ului Pro TV aduce mai multe schimbări pentru telespectatori. Prima, şi cea mai pregnantă, este schimbarea prezentatorului.

Cine îi ia locul Iuliei Vântur şi va prezenta noul sezon al emisiunii Ferma vedetelor

Iulia Vântur va fi înlocuită de către Monica Bârlădeanu. De asemnea, postul tv a anunţat schimbarea locului de filmare şi a regulilor jocului, potrivit Pagina de Media.

Noul format al emisiunii prezintă 6 cupluri de vedete, fie soţ şi soţie, fie prieteni, ori mamă şi copil. Cei 12 concurenţi vor lucra în echipe pentru a rezista cât mai mult în emisiune. Acţiunea show-ului se schimbă, iar concurenţii vor trăi undeva în zona Sibiului.

Potrivit sursei citate mai sus, condiţiile de trai rămân la fel: fără electricitate, intimitate şi concurenţii vor trebui să gospodărească singuri şi să construiască singuri cele necesare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.