Centrul unui oraş din Statele Unite, scos la vânzare pentru 680.000 de dolari

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 martie 2015 482 afişări

Un oraş din Georgia, Statele Unite a devenit celebru în urma serialului "The Walking Dead". Grantville a fost locaţia aleasă de producători pentru a filma un episod al celui mai urmărit serial de peste ocean.

Centrul unui oraş din Statele Unite, scos la vânzare pentru 680.000 de dolari

Centrul micului oraş a fost recent pus la vânzare pe eBay de către fostul primar Jim Sells, care l-a cumpărat în cadrul unei executări silite din 2011. "Este un oraş mic, plin de farmec", le-a spus Sells celor de la CNN. "Este o ofertă foarte bună."

Anunţul de pe eBay specifică şi faptul că alte trei filme vor fi produse în oraş în următorii ani. Vânzarea se va încheia pe 26 martie.

Grantville nu este primul oraş care a atras atenţia investitorilor imobiliari ca urmare a unui film. Forks, un oraş din statul Columbia, a devenit celebru după ce o bună parte din filmul "Twilight" a fost filmat în localitate.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/centrul-unui-oras-din-statele-unite-scos-la-vanzare-pentru-680-000-de-dolari-13963803
13963803
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.