Cele mai scumpe iahturi de inchiriat

Postat la 30 iunie 2008 194 afişări

Se spune ca nu conteaza destinatia, ci drumul, mai ales daca drumul e pe valuri. Si cel mai bun mod de a calatori este de a inchiria propriul tau iaht de lux pe care poti fi liber sa dai petreceri sau sa ancorezi in destinatiile exotice preferate, fara a fi nevoit sa te supui unui program prestabilit. Nu e de mirare ca Roman Abramovici are o flota intreaga de iahturi de lux personalizate. Pentru cei care nu sunt dispusi sa se transforme in amirali, proprietarii de iahturi si-au scos exemplarele la inchiriat.

Locul 1- Sea Dream

Iahtul este lung de 104 metri si poate fi inchiriat pentru 700.000 de dolari pe saptamana. La bord se gasesc camere imense, un bar cu pian, cazinou, biblioteca, un boutique si alte facilitati precum un un spa asiatic si centru de wellness ce contine sauna, 2 camere de tratament si alte trei pentru dusuri terapeutice. In plus, cei de pe ambarcatiune pot beneficia de laptopuri si iPoduri.

Locul 2 - Utopia

Ambarcatiunea lunga de 71,6 metri este intr-adevar utopia celor ce prefera luxul decadent si sunt pregatiti sa plateasca 603.000 de dolari pentru o saptamana de rasfat in jacuzzi, pe canapele de piele sau pe puntea imensa a iahtului, cu cocteilul in mana. Sau sa se mentina in forma in sala de gimnastica si sa se relaxeze in lounge-ul amenajat la bord. Dar cei mai multi platesc pretul pentru a avea, alaturi de spatiul generos de petreceri, dormitorul personal cu jacuzzi si punte proprie. In plus, iahtul vine echipat cu un echipaj de 16 persoane, printre care si un bucatar de top.

Locul 4 - Starship

O combinatie intre tehnologia avansata si luxul clasic, Starship pare o nava extraterestra ratacita prin Mediterana. Este dotat cu cinci cabine decorate dupa toate criteriile unui hotel de lux, cu pat matrimonial, dulapuri, dusuri si un televizor cu ecran plat. Iahtul se lauda si cu un lounge cu sistem de entertainment, o zona pentru gratare si, bineinteles, nelipsitul jacuzzi. O saptamana cu Starship costa 150.000 de dolari.

Locul 3 - Mirabella V

Cel mai potrivit pentru tipul de personaj mai traditionalist, iahtul lung de 75,2 metri ofera celui care il inchiriaza si poezia velelor alaturi de cai putere. In pretul de 300.000 de dolari intra, pe langa povestile cu Jack Sparrow, 6 camere echipate cu home theater si cu bai personale imbracate in marmura. Si Mirabella are in dotari jacuzzi, sauna, sala de fitness si un echipaj de 12 oameni.

Locul 5 - Tia Moana

Tia Moana, gigantul de cinci etaje, dispune de 30 de cabine duble, doua jacuzzi in aer liber, o biblioteca, camera de gimnastica si un serviciu de spa la cerere. Cina este servita in vesela de lux, pe fete de masa din damasc, iar peretii sunt accesorizati cu opere de arta originale. Pentru ca dimensiunea iahtului este relativ redusa (70 de metri), Tia Moana poate ancora in apropierea celor mai bune plaje sau insule. Inchirierea pentru o saptamana costa 300.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cele,
mai,
scumpe,
iahturi,
de,
inchiriat,
/arta-si-societate/lifestyle/cele-mai-scumpe-iahturi-de-inchiriat-4074266
4074266
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.