Cele mai bogate animale din lume (GALERIE FOTO)

Postat la 24 aprilie 2011 128 afişări

Conturi bancare de milioane de lire, multe proprietati, lese incrustate cu diamante, masini si terenuri. Acestea sunt doar o parte din bunurile pe care le-au mostenit cele mai bogate animale din lume.

Unul dintre cele mai bogate animale din lume este cimpanzeul Kalu. Acesta a mostenit averea de la Patricia O'Neill, dupa divortul acesteia de faimosul inotator Frank O'Neill. Cimpanzeul are propria sa locuinta, un palat facut din plus.

Un alt animal bogat este pudelul Toby Rimes, ultimul mostenitor al Ellei Wendel, care in 1931 i-a donat o avere de 15 milioane de lire. De atunci pana acum, banii s-au dublat si contul bancar al lui Toby a ajuns la 30 de milioane de lire, scrie xoxobook.com.

Actrita Drew Barrymore i-a fost atat de recunoscatoare catelului ei, un Labrador Retriever care i-a salvat viata cand casa i-a luat foc, incat i-a donat pur si simplu locuinta.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cele-mai-bogate-animale-din-lume-galerie-foto-8180248
8180248
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.