Cei mai bine platiti
Rachel Ray, 18 milioane de dolari
Rachel Ray este prin excelenta un chef de televiziune. A inceput cu un show de 30 de minute, iar in prezent are patru emisiuni proprii. Ray are in medie 2,6 milioane de telespectatori pe editie, iar revista sa este citita de 1,5 milioane de oameni.
Wolfgang Puck, 16 milioane de dolari
Bucatarul de origine austriaca a inceput la faimosul restaurant Spago din Los Angeles in 1982. Locul, care pe vremuri era frecventat de personalitati ca Orson Welles sau Sidney Potier, are acum clienti fideli precum Brad Pitt sau Jamie Foxx. Puck detine in prezent alte
15 branduri de restaurante exclusiviste, printre care Chinois, Cut sau Source, dar vinde si sendvisuri in aeroporturi prin Wolfgang Puck Express.
Gordon Ramsay, 7,5 milioane de dolari
Chef-ul britanic cu cel mai faimos temperament detine restaurante la Londra, New York si Dubai, insa a devenit faimos in urma reality show-ului "culinar" Hell's Kitchen din Statele Unite si Kitchen Nightmare din Marea Britanie.
Nobuyuki Matsuhisa, 5 milioane de dolari
Chef-ul de sushi a calatorit la inceputul carierei prin restaurante din Tokio, Peru, Argentina si Alaska, unde era specialist in taierea pestelui. A fondat apoi brandul Nobu, care este prezent in 17 orase din toata lumea. Cele mai faimoase raman insa cele din Los Angeles sau New York, un adevarat magnet pentru staruri.
Alain Ducasse, 5 milioane de dolari
Imperiul chef-ului francez include 22 de restaurante in toata lumea, din Tokio pana la Paris. Primul restaurant din New York a fost deschis in 2006, insa criticii au declarat ca mancarea este mult prea pretentioasa si complicata. Chef-ul este insa un adevarat icon in Europa, si mai ales in Franta.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro