Ceasuri pop

Postat la 06 octombrie 2008 21 afişări

Ideea de product placement nu e noua. Si nici de nisa - mai toate produsele, de la margarina la bauturi racoritoare si pana la limuzine, apar de ceva vreme in videoclipuri ale starurilor pop, hip-hop si R&B sau in filmele de la Hollywood, care ajung sa semene uneori cu lungi productii publicitare, intrerupte din cand in cand de ceva actiune.

Destul de recent insa, mai ales de cand Beyonce si Jay-Z au facut apologia ceasurilor Audemars Piguet in videoclipul piesei "Upgrade You" de anul trecut, marile branduri de ceasuri si-au facut aparitia si in videoclipuri. Ceva mai subtil totusi decat Omega in Bond.

De pilda, Jaeger-LeCoultre colaboreaza cu vedeta pop Alicia Keys, in cel mai recent videoclip al sau ? "Superwoman".

Dupa ce a aparut in videoclipul piesei "No One" purtand un Piaget Polo, Keys a trecut la Reverso Squadra Lady in "Superwoman", unde interpreteaza mai multe roluri, de la Nefertiti la astronaut, femeie de afaceri si mama. Modelul Jaeger-LeCoultre completeaza tinuta femeii de afaceri. Tot Jaeger-LeCoultre a beneficiat de uraganul Batman, reusind sa isi continue prezenta in seria blockbuster ? Bruce Wayne poarta un Reverso Grande Date de data aceasta.

Piaget, dupa expunerea in hitul Aliciei Keys, a trecut la alta vedeta pop "pe val" ? Rihanna, al carei videoclip "Take A Bow" ? sau cel putin prima jumatate a acestuia reprezinta un fel de vitrina pentru mai multe piese din colectia Piaget ? un ceas Polo din aur galben si mai multe bratari Possession din acelasi material.

Daca Jay-Z si-a declarat in cantec admiratia pentru Audemars Piguet, P Diddy, mogul, intreprinzator si vedeta, nu s-a lasat mai prejos si a inchinat un vers din al sau "No Way Out" marcii Rolex, care insa, ca si cei de la Audemars Piguet, nu are vreun acord cu rapperul. La randul sau, cantaretul si compozitorul R&B John Legend apare mereu cu un model Rolex din aur.

Americanul John Mayer si irlandezul Ronan Keating sunt mari fani IWC. Iar U-Boat, o marca cu un design original, care de cele mai multe ori inspira reactii foarte puternice si extreme (ori iti place enorm, ori nu poti suporta brandul) este preferat de Victoria Beckham (care insa nu mai canta, din fericire) si de Chris Brown.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ceasuri,
pop
/arta-si-societate/lifestyle/ceasuri-pop-4074403
4074403
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.