"Americanii sunt prea graşi să încapă în duşuri şi olandezii sunt obsedaţi de lenjeriile de pat". Ce am învăţat închiriind o cameră prin Airbnb

Postat la 10 iulie 2017 413 afişări

Liz Hodgkinson este jurnalist şi autoare şi a scris peste 50 de cărţi despre sănătate şi lifestyle. A decis să închirieze o cameră prin AirBnB. Acum dezvălui într-un articol Daily Mail ce a învăţat găzduind peste 500 de persoane

 "Americanii sunt prea graşi să încapă în duşuri şi olandezii sunt obsedaţi de lenjeriile de pat". Ce am învăţat închiriind o cameră prin Airbnb

Autoarea şi-a închiriat camera timp de trei ani de zile pentru a căştiga câţiva bani în plus. Peste 500 de persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 80 de ani, i-au trecut pragul casei din Oxford. Cei mai mulţi dintre vizitatori au fost chinezii despre care sunt obsedaţi de cumpărături si nu vin în Oxford pentru muzee sau galerii de artă ci pentru că vor să facă cumpărături în Bicester Village, cel mai mare outlet din Europa. Nu ştiu engleză şi se folosesc de telefon pentru a traduce.

Mulţi dintre americanii care au vizitat-o sunt bătrâni, utilizează maşini uriaşe pe care se chinuie să le conducă pe străzile micuţe şi nu se descurcă deloc cu sensurile giratorii. Sunt graşi şi recunosc că nu vor să stea la hoteluri pentru că nu încap în duşurile din camere.

De asemenea, a observat că francezii tind să se plângă de mâncare, olandezi sunt obsedaţi de lenjeria de pat.

Scandinavii sunt de obicei divorţaţi, vorbesc excelent engleză şi lasă recenzii pozitive. Cuplurile gay sunt distractive, vorbesc mult şi se critică mult. Australienii sunt zgomotoşi, bine dezvoltaţi, dar şi foarte distractivi, în opinia autoarei.

Despre germani are numai lucruri bune de zis, sunt amuzanţi şi ea a mai spus că-i preferă în dauna britanicilor.

Liz Hodgkinson spune că găzduirea prin AirBnB a fost o experienţă interesantă, dar necesită foarte multă muncă şi se va opri în octombrie. Principalul motiv pentru care renunţă este impozitul prea mare. În momentul de faţă poate câştiga până la 7500 de lire sterline pe an fără să fie nevoită să plătească taxe, parte a programului "Rent a Room", însă guvernul vrea să oprească asta.

AirBnB era evaluată în martie 2017 la 31 de miliarde de dolari

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.