British Airways a distrus vacanţa unui pasager. Greşeala care i-a stricat concediul

Autor: Ioana Matei Postat la 24 iunie 2014 880 afişări

British Airways a distrus vacanţa unui pasager. Greşeala care i-a stricat concediul

Un dentist pe nume Edward Gamson din Bethesda, Maryland a crezut că şi-a rezervat bilete de avion la clasa I spre Granada, Spania, prin compania aeriană British Airways. A avut o surpriză în momentul în care a întrebat însoţitoarea de zbor de ce avionul său se îndrepta spre pista orientată spre Vest, când Spania era în Est.

Gamson se afla de fapt într-un avion care se îndrepta spre insula Grenada din Caraibe, la 4.000 de mile distanţă de destinaţia în care voia de fapt să ajungă, potrivit Mashable.com. Greşeala de care s-a lovit Gramson a apărut rareori prin intermediul serviciului de online-booking, dar Gramson a ales să îşi facă rezervarea telefonic.  În consecinţă, agentul care a făcut rezervarea prin telefon a încurcat “Grenada” cu “Granada”, deşi Gamson declară că i-a spus specificat acestuia  că vrea să ajungă în Spania.

British Airways le-au oferit lui şi celui cu care călătorea câte 376 dolari şi 50.000 de mile de zbor, dar dentistul a declarat în cadrul NBC News că valoarea călătoriei pierdute ajungea la peste 34.000 de dolari. Prin urmare, Gamson a acţionat în judecată compania aeriană.

Partea ciudată a poveştii este că s-a ajuns la această confuzie de mai multe ori, chiar şi cu o săptămână înainte de Gamson. În octombrie 2013, o doamnă pe nume Lamenda Kingdom a crezut că se îndreaptă spre oraşul spaniol Granada. A aflat că avionul se îndepta spre Grenada doar când i-a spus pasagerului de lângă ea că abia aşteaptă să ajungă în Spania.

Un purtător de cuvânt al British Airways contactat de reprezentantii Mashable.com a refuzat să comenteze pe seama acestei confuzii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/british-airways-a-distrus-vacanta-unui-pasager-greseala-care-i-a-stricat-concediul-12824383
12824383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.