Britanicii învaţă să mânuiască coasa

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 27 septembrie 2015 595 afişări

Britanicii învaţă să mânuiască coasa

Tunsul ierbii şi curăţarea unui teren se poate rezolva cu ajutorul unei turme de capre, aşa cum se poartă pe la diverse companii care vor să se arate atente la impactul pe care-l au asupra mediului sau poate fi rezolvat de omul modern cu altă soluţie tradiţională: coasa.

Aşa au apărut în Marea Britanie cursuri în care ce interesaţi învaţă să o mânuiască, atraşi de faptul că astfel pot face un pic de sport şi totodată proteja micile vieţuitoare care trăiesc în iarbă, deoarece la cositul cu coasa tradiţională acestea au timp să se ferească. Cositorii aspiranţi, scrie Financial Times, învaţă care este poziţia corectă a corpului şi coasei în timpul lucrului, când trebuie să iasă la cosit, cum trebuie să întreţină coasele şi cum să aşeze iarba tăiată pentru a obţine un fân bun.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/britanicii-invata-sa-manuiasca-coasa-14752453
14752453
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.