Aveţi nevoie de caviar, aur sau umbrele? Încercaţi la un automat (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 05 iulie 2014 84 afişări

Deşi se spune că automatele de vândut diverse produse ar fi existat în forme primitive de multă vreme, abia în epoca modernă au luat avânt, mai ales în Japonia, dar şi în alte ţări.

Pe aeroportul din Vancouver, Canada, există un automat care vinde umbrele celor ce au uitat să-şi ia una la ei, ţinând cont că oraşul se numără printre cele mai bogate în precipitaţii din ţară, scrie CNN. La Melbourne, în Australia, există automat de căşti pentru biciclişti.

În Statele Unite, la Los Angeles, există trei automate de unde se pot procura diverse tipuri de caviar, cu preţuri de până la aproape o mie de dolari, iar în Dubai există unul care vinde aur sub diverse forme şi gramaje şi îşi actualizează preţurile prin Internet la fiecare minut.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/aveti-nevoie-de-caviar-aur-sau-umbrele-incercati-la-un-automat-galerie-foto-12893459
12893459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.