Aţi fi dispuşi să plecaţi în vacanţă fără să ştiţi unde veţi ajunge?

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 iulie 2016 331 afişări

Aţi fi dispuşi să plecaţi în vacanţă fără să ştiţi unde veţi ajunge?

O companie din Statele Unite s-a gândit că oamenii vor răspunde "da" la întrebarea din titlu, aşa că oferă vacanţe de 3 zile de-a lungul şi de-a latul ţării.

Pack Up + Go a fost înfiinţată acum 6 luni de Lillian Rafson, o tânără de 23 de ani care a înţeles potenţialul unui astfel de business. În funcţie de buget (care poate varia între 350 şi 2.000 de dolari) şi preferinţe, ea pregăteşte vacanţe de 3 zile dar nu oferă niciun detaliu turiştilor; astfel, ei află unde îşi vor petrece vacanţa atunci când ajung la aeroport.

"Vacanţele mele preferate au fost cele spontane, pline de recomandări pe care nu le-aş fi găsit în vreun ghid", a povestit Rafson celor de la Tech Insider.

Fondatoarea Pack Up + Go a explicat că toate vacanţele sunt gândite astfel încât distanţa de parcurs să fie cât mai mică. "Dacă cineva din New York apelează la serviciile noastre nu îl vom trimite la San Diego, pentru că ar pierde jumătate din timp pe avion", a mai spus Rafson.

Compania avea ca target, în primul an, organizarea a 100 de vacanţe. Până acum, în doar 6 luni, Pack Up + Go a "pus la cale" peste 250 de călătorii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ati-fi-dispusi-sa-plecati-in-vacanta-fara-sa-stiti-unde-veti-ajunge-15516572
15516572
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.